Welkom bij Surprise Ontbijt, het heerlijk moment tussen slapen en ontwaken!
Ben je op zoek naar een leuk idee om je partner, (groot)ouders, vrienden, collega’s, ... te verrassen? Dan ben je bij Surprise Ontbijt aan het juiste adres. Met een leuke, originele ontbijtmand doe je hen zeker en vast veel plezier.

Wij leveren de ontbijtmanden aan huis en staan in de vroege morgen verrassend aan de voordeur van de Jarige. Maar wees creatief en denk aan Surprise Ontbijt tijdens Valentijn, moeder- en vaderdag, huwelijk, pensioen of zomaar als verrassing. We zijn ervan overtuigd dat je je vrienden of familie een groot plezier zal doen met één van onze ontbijtmanden!!!


Surprise Ontbijt geeft je de mogelijkheid om te kiezen uit 3 manden die telkens aangevuld kan worden met een ontbijtmandje voor de kinderen. Op onze pagina [ontbijtmanden] krijg je een overzicht zodat je een keuze kan maken welke mand je het liefst zou schenken aan de perso(o)n(en) die jij wenst te verrassen.


Surprise Ontbijt is gevestigd in Herentals en levert de ontbijten in de daaromliggende gemeenten. (zie [Verplaatsingen] ) Dit elk weekend en op feestdagen vanaf 7u ’s morgens.

 
 
 
Surprise Ontbijt BTW nr 885 200 323 info@surpriseontbijt.be Tel. 0487 602 402